سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 
قالب وبلاگ
لینک های مفید

بسمه تعالی

فرم صورت جلسه کارگروه ها

 

 

نام کارگروه : عترت                                                                                        تاریخ: 95/10/7

مطلب مورد بحث:(منبع بحث،تعداد صفحات):طرح کلی جلسه ی 6.مبانی نظری نبوت و امامت از ص 97 تا106

خلاصه مباحثه ی علمی:

طرح کلی:ایمان توام با عمل مساوی است با تمام شرایط خوشبختی و سعادت،از نظر احتیاجات و نیازهایی که یک انسان برای خود تصور میکند؛و این آن چیزی است که فرهنگ قرآنی آن را تبیین میکند.

حال باید دید انسان برای سعادتمند شدن به چه چیزهایی محتاج است؟

1-شناسایی هدف و سرمنزل سعادت

2-زایل کردن تمام پرده های جهل و غرور و خرافات وهر آنچه گوهر وجود انسان را در حجاب ظلمانی قرار میدهد.

3-آزاد شدن از دغدغه های درونی و وسوسه هایی که از درون انسان را...

برای رسیدن به مقصد باز میدارد.

4-مثمر ثمر دانستن تلاش خود

5-قابل جبران بودن خطاها و لغزشهایی که در طی مسیر داشته البته به شرط آن که خود بخواهد.

6-داشتن مستمسک و مستعصمی در طی مسیر

7-نصرت و مدد اللهی در مواجهه با دشمنان و دشمنی ها

8-این که بداند بالاخره برتری و رجحان با اوست.

9-این که در مواجه با دشمنان پیروز گردد.

10-سرانجام از همه ی سختی ها و فشارها رهایی پیدا میکند و به مقصود خود میرسد.

11-این که در همه حال،در راه و در منزل،هم در راه هدف،هم در خود سرمنزل هدف،از ذخایر حیاتی و غیر حیاتی لازم استفاده کند.

وبداند وقتی مرد اول راحتی و پاداش گیری و اجر بردنش است.

کتاب مبانی:

در این جلسه بحث امامت خاصه مورد مطالعه قرار گرفت و بیان شد که مباحث امامت خاصه متکفل تعیین مصداق امامت است.

دلایل امامت حضرت علی(علیه السلام)وسایر معصومین در روایات:

1-حدیث ثقلین:آنچه در این حدیث توجه به ان لازم است:الف:در میان اهل تسنن و شیعیان هیچ گونه اختلافی در مورد انتساب این حدیث به پیامبر اکرم و اهل بیت ایشان نیست.ب-این که هردو از هم جدا نمیشوند و این بدان معنا ست که اگر از هم جدا شدند قابل استناد و استفاده نیست.ج-شرط گمراه نشدن مسلمین تمسک به قران و اهل بیت است.د-دین بدون اهل بیت دین نیست.ه-از آنجا که قران و اهل بیت از هم جدا نمیشوند چون قرآن هست حتما بقیه الله هم هست.

2-حدیث منزلت:مناصبی که برای حضرت هارون نسبت به حضرت موسی لحاظ شده:وزارت حضرت هارون.شراکت حضرت هارون.پشتیبان بودن حضرت هارون و جانشینی که تمام مناصب برای حضرت علی لحاظ شده است به غیر از نبوت

3-حدیث سفینه


[ سه شنبه 95/10/7 ] [ 9:0 صبح ] [ کارگروه عترت ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

همه اعضای مزرعه ایمانی وعلمی بایستی به تعمیق اعتقادات خود بپردازند و سیر مطالعاتی عمومی همه اعضا باید در بردارنده مطالعات معرفتی باشد. بر همین اساس هر چند خانواده با یکدیگر در طی جلسات هفتگی که با هم دارند قسمتی از معارف را مورد مطالعه و بحث و بررسی قرار داده و همان محتوا را درقالب‌های کودکانه اعم از قصه، بازی و... ریخته و با ارائه صورتجلسات هفتگی در وبلاگ دست آوردهای خود را در اختیار سایر اعضا قرار می‌دهند. پیشنهاد ایشان در زمینه سیر مطالعات معرفتی عمومی همه اعضای مزرعه ایمانی و علمی نیز، ذیل عنوان "سیر مطالعات اعضا" در موضوعات وبلاگ درج شده است. درکنار این سیر مطالعاتی برنامه علمی معارفی ایشان در جلسات هم اندیشی ماهیانه می‌باشد که به بیان نکاتی معارفی و روش تبدیل آن برای نوجوان و کودک می‌پردازند. 2. دومین محور مزرعه، که باز شامل عموم است مطالعه کتب روانشناسی اعم از روانشناسی رشد، روانشناسی اجتماعی، روانشناسی شخصیت و بهداشت روانی با تکیه بر منابع اسلامی است چرا که علم روان شناسی از روش‌های تبدیل محتوای معارف کسب شده بوده و همچنین با توجه به تمرکز این گروه بر روی تربیت توحیدی کودک، اگر قرار باشد تمام دست آوردهایمان را به کودک منتقل کنیم گریزی نیست از اینکه به ابزار شناخت روان او بر اساس سن، جنس و شخصیتش تجهیز شویم. 3. سومین محور مزرعه، تسلط به زبان ارتباط با کودک و در واقع فراگیری شیوه انتقال محتوای معارفی به کودک است که در این میان قصه‌گویی و قصه نویسی نقش بسیار مهمی را بر عهده داشته و شرکت در کارگاه قصه نویسی حضوری یا آنلاین و دست به قلم شدن برای نوشتن قصه‌های کودکانه از ابتدای امر، از فعالیتهای گروه بوده است. • لازم به ذکر است که امر تربیت مقوله وسیعی است و بر ما لازم است که به همه جنبه‌های تربیت کودک اعم از تربیت اخلاقی، تربیت هیجانی، مهارت‌ها، انس با قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) و ... به عنوان قسمتی از روند تربیت کودکان توجه ویژه داشته و عنایت به بخشی ما را به غفلت در بخشی دیگر دچار نکند پس تمام این موارد نیز در دستور کار مزرعه ایمانی و علمی جهت پرداختن به آن قرار دارد که هر چند وقت یکبار، فعالیت علمی و عملی بر روی یک یا چند اصل به عنوان چشم انداز آن مقطع، مورد توجه قرار می گیرد."
لینک های مفید
صفحات دیگر
امکانات وب


بازدید امروز: 119
بازدید دیروز: 25
کل بازدیدها: 338475